Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Чіллери
12.06.2019
Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Розрахунок і проектування холодильних систем
14.06.2019

Продаж промислового холодильного обладнання: оптимальні рішення

Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты

Компанія ТОВ «Нейлок» пропонує промислове холодильне обладнання. Ось уже кілька років ми тісно співпрацюємо з передовими світовими виробниками холодильних агрегатів, тому новинки у нас з’являються набагато раніше, ніж у інших.

 Вам потрібна промислова холодильна камера або чіллер? Потрібен низькотемпературний холодильний агрегат або холодильний склад для овочесховища? Можливо, для вашого профілю виробництва необхідна камера шокової заморозки або нестандартне спеціалізоване обладнання? Для кожного випадку є своє раціональне рішення.

Промисловий холод: переваги індивідуального виготовлення
Купити холодильне обладнання масового виробництва сьогодні – нічого складного в цьому немає. Однак, зазвичай завжди є певні нюанси виробництва. Тому так важливий індивідуальний підхід, щоб встановити повністю підхододяще під ваші вимоги холодильне обладнання, не витрачати час і кошти на всілякі доопрацювання, звести до мінімуму порушення цілісності системи.

Ми пропонуємо холодильні агрегати власної збірки, для яких застосовуємо імпортні комплектуючі. У базовій комплектації міститься певна кількість приладів електрозахисту, автоматизації процесів промислового холодильного обладнання. Тому, в залежності від особливостей проекту, вносяться необхідні доповнення.

При проектуванні холодильного устаткування використовуємо:
• компресори Bitzer, Copeland, Bock;
• конденсатори LLoyd SPR, Guntner;
• випарники Guntner;
• ресивери Bitzer;
• прилади автоматики Danfross, Dixell, Eliwell.
Стандартне холодильне обладнання виготовляється з ресивером, для забезпечення виносного промислового холоду допускається монтаж холодильного обладнання без ресиверної станції. При необхідності поставляється електрощит керування для конкретних завдань. І, звичайно, крім грамотного проектування і монтажу, дотримання термінів робіт, ми звертаємо увагу на зовнішній вигляд і привабливість холодильної установки.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7