Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Продаж промислового холодильного обладнання: оптимальні рішення
14.06.2019
Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Промисловий холод: продаж, ремонт, сервіс холодильного обладнання
18.06.2019

Розрахунок і проектування холодильних систем

Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати

Важливим моментом в списку попередніх робіт замовлення і монтажу холодильного обладнання є коректне виконання розрахунків. Якщо цей пункт виконаний правильно, ви заздалегідь зможете дізнатися необхідну інформацію для нормального функціонування холодильної камери і скорегувати, якщо буде потрібно, параметри.
Хороший проектувальник – це, перш за все, грамотний консультант, який на самому початку проектування холодильного обладнання допоможе визначитися з техзавданням і вибрати оптимальний варіант, підкаже нюанси експлуатації холодильної системи.
Раціональний розрахунок – запорука ефективності холодильного агрегату.
Камера шокової заморозки, низько- і середньо температурні холодильні агрегати, чіллери, холодильне обладнання для магазинів та овочесховищ – кожен тип холодильних машин відрізняється своїми конструктивними і технологічними особливостями.
Якщо виробничі потужності промислового холоду не узгоджуються з можливостями і характеристиками приміщення, система не зможе виконувати свої функції. І, навпаки, через нераціональний підхід Ви купите холодильне обладнання більшої потужності, ніж потрібно, що призведе до перевитрати коштів і, відповідно, збільшення собівартості продукції.
Важливо, щоб проектуванням і розрахунками займалися кваліфіковані фахівці промислового холодильного обладнання. Ви знайдете таких професіоналів, звернувшись до послуг ТОВ «Нейлок». Грамотні теоретики зі спеціальною освітою та досвідчені практики – основний склад нашої компанії. Консультації та розрахунки для наших клієнтів ми виконуємо швидко і безкоштовно. Проектування холодильних систем – послуга платна.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7