Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Розрахунок і проектування холодильних систем
14.06.2019
Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Автоматизація процесів промислового холодильного обладнання
21.06.2019

Промисловий холод: продаж, ремонт, сервіс холодильного обладнання

Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати

Для підтримки промислового холодильного обладнання в робочому стані потрібно проводити техобслуговування відповідно до графіка регламентних робіт, здійснювати необхідний сервіс холодильних машин. Вузли і механізми, що вийшли з ладу або зносилися, слід замінювати новими. І тоді холодильна установка продовжує працювати в колишньому темпі.
Щоб не допускати непродуктивних простоїв техніки, мати можливість виконати швидкий якісний ремонт або сервіс, своєчасно купити холодильне обладнання та окремі компоненти, пропонуємо скористатися послугами компанії ТОВ «Нейлок».
Компресорно-конденсаторні агрегати
Компресор є серцем холодильного обладнання, тому при його виборі основний акцент робиться на максимальну надійність, достатню продуктивність, прийнятну ціну і економічне обслуговування. Ми пропонуємо різні модифікації від надійних торгових марок Bock, Danfoss, Copeland, Bitzer. Компресори цих брендів відрізняються специфічними особливостями і перевагами.
автоматика
Безперебійна робота холодильних машин, економне споживання електроенергії забезпечується приладами автоматичного регулювання. Автоматика концерну Danfoss – датчики, реле, регулятори температури, відомі у всьому світі. Прилади бренду забезпечують комплексну автоматизацію процесів промислового холодильного обладнання на зразковому рівні.
теплообмінне обладнання
Призначено для оптимальної передачі теплової енергії між потоками середовищ, що мають різні початкові температури, тобто для охолодження теплого середовища до необхідної температури. При проектуванні холодильного обладнання з широкого модельного ряду повітроохолоджувачів, повітряних конденсаторів, випарників для води вибирається конкретний пристрій.
Витратні матеріали
Надаємо клієнтам специфічні витратні матеріали: холодильні двері, вікна, фреон, фітінг, холодильні камери.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7