Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати
Купити інтелектуальне холодильне обладнання: компресори відомих брендів
27.06.2019
Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Холодильні камери для квітів
08.07.2019

Холодильні машини

Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты

Особливістю холодильних машин є їх здатність працювати в широкому температурному діапазоні – від +10 до -80 ° С. В основі роботи холодильного обладнання цього типу лежить принцип теплового насоса. Охолодження відбувається за допомогою відкачування від об’єкта тепла, при цьому на сам процес витрачається певна енергія.
Типи холодильних машин
Залежно від призначення і технології вироблення промислового холоду, холодильні машини виготовляються таких типів:
• Абсорбційні – складаються з конденсатора, випарника, абсорбера, насоса, ТРВ і кип’ятильника. Проектуються холодильні агрегати на основі процесу виносу водою тепла від повітря системи кондиціювання, оскільки процес випаровування здійснюється в вакуумі.
• Парокомпресійні – оснащуються випарником, компресором і конденсатором, процес охолодження являє собою замкнутий цикл циркуляції холодоагенту. Холодильні машини знаходять найбільш широке застосування, завдяки високій продуктивності і низької енергоємності.
• Пароежекторні холодильні установки використовують в якості холодоагенту воду, яка охолоджується в випарнику завдяки створенню області зниженого тиску.
• Повітряно-розширювальні холодильні установки, на відміну від попередніх машин, здійснюють охолодження внаслідок розширення стисненого повітря в детандері.
Холодильні машини знаходять застосування в різних галузях: в харчовій промисловості при охолодженні продуктів харчування і різних рідин, у виробництві кондитерських виробів, в хімічній промисловості, квітникарстві.
Для забезпечення безперебійної роботи обладнання при проектуванні і монтажі холодильних машин використовуються сучасні компресори кращих європейських виробників, високотехнологічна автоматика.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7