Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Холодильні машини
02.07.2019
Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Шокери: холодильні камери шокової заморозки
15.07.2019

Холодильні камери для квітів

Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты

Практично у всіх квіткових магазинах сьогодні використовують холодильні камери. Завдяки оснащенню таким специфічним обладнанням, для рослин можна створити необхідний мікроклімат, що забезпечує зрізаних квітів тривалий термін зберігання. Камери для квітів відносяться до підгрупи середньо-температурного холодильного обладнання.
Квіткові холодильні камери використовуються в оптових складах, великих квіткових магазинах і забезпечують ефективне збереження квіткової продукції незалежно від пори року. Холодильне обладнання для квіткових камер проектують індивідуально в залежності від обсягу охолоджувальної продукції і габаритів самої камери, температурного режиму, площі приміщення.
Холодильні установки для квітів створюються двох типів: холодильні камери та демонстраційні вітрини. У звичайних камерах, призначених для тривалого зберігання квіткової продукції, підтримується температура 4-8 ° С в залежності від виду квітів. Крім певної температури, важливим є забезпечення необхідної освітленості і вологості.
У демонстраційних вітринах квіти зберігають нетривалий час в температурному інтервалі 4-12 ° С вище нуля. З огляду на призначення, демонстраційні холодильні камери виготовляють просторими, з гарним дизайном. Холодильні системи для вітрин розміщують в підсобних приміщеннях або зовні будівлі.
По розташуванню холодильні камери для квітів можуть бути настінними, острівними. Виготовляється обладнання з модульних прозорих скло пакетів з високими теплоізоляційними властивостями. Щоб уникнути появи іржі в умовах підвищеної вологості, для підлоги панель в камері обробляється антикорозійним складом. Камери прості в монтажі і установці. При необхідності, легко розбираються і встановлюються в іншому приміщенні.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7