Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Сучасна шокова заморозка продукту: переваги
29.07.2019
Промислове холодильне обладнання: системи моніторингу і диспетчеризації
19.08.2019

Холодильні камери і склади: коректний вибір

Для підприємств, пов’язаних з переробкою, продажем або виробленням продуктів харчування необхідне спеціалізоване холодильне обладнання.
Холодильна камера для зберігання продукції
Попередньо визначені для збереження попередньо охолодженої продукції. Холодильні камери цього типу недорогі, випускаються різними габаритами. Під час закладу продукції на зберігання враховується її температура і об’єм з тим, що холодильний агрегат може працювати в штатному режимі.
Холодильні камери для заморозки або охолодження виробів
Холодильні машини з підгруппами застосовуються для заморожування, охолодження, дозування. У залежності від специфіки, продукція може знаходитися на цих стадійних обробках від декількох хвилин до декількох діб. Холодильне обладнання, виготовлене в нашому виробництві та потужніше, холодильні склади для зберігання заморожених продуктів.
Як купити холодильне обладнання: критерії вибору
Щоб правильно розцінювати потужність, потрібна холодильна  установка, слід орієнтуватися за наступними параметрами:
• загальний об’єм продукції в холодильній камері.
• Початкова та кінцева температура.
• Кількість продуктів при одночасній загрузці.
• Приблизний час для досягнення оптимальної низької температури заморозки.
Найбільш поширеною помилкою є покупка холодильного агрегату «із запасом». Наприклад, виробник вибирає холодильну машину з режимом охолодження до -70 ° С, прекрасно знає, що йому подобаються умови від -5 ° С до -30 ° для зберігання постійних напівфабрикатів протягом 1-2 діб.
На справді, наступні роботи холодильного агрегату в нестандартному режимі, що виникає в наявності надійного заморожування продуктів. в середині температури довгий час так і залишається плюсовою. При розділі м’яса таке заморожування негативно поширюється на зовнішній вигляд продукції і на короткий час її подальшого зберігання.
Правильні вибори холодильних камер дозволяють уникнути лишніх затрат електроенергії і зберегти необхідний товарний вид вашої продукції. Перед тим, як купувати холодильне обладнання, обов’язково пропонуємо проконсультуйтесь у спеціалістів компанії Naylok.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7