Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Купите интеллектуальное холодильное оборудование: компрессоры известных брендов
26.06.2019
Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Холодильні машини
02.07.2019

Купити інтелектуальне холодильне обладнання: компресори відомих брендів

Промислове холодильне обладнання, холодильні агрегати

Головне завдання, яке виконує компресорно-конденсаторний агрегат, є стиснення холодоагенту і перекачування його по системі. Поступаючи в випарник, стислі пари забирають тепло – відбувається необхідне охолодження. Тому компресор і називають серцем холодильної установки, адже від нього залежить весь процес утворення промислового холоду.
Залежно від специфіки виробництва, встановлюються різні модифікації компресорів.
• Компресори Copeland – спіральні моделі і поршневі напівгерметичні модифікації. Завдяки плавному регулюванню роботи в широкому інтервалі температур, ці моделі ефективно використовуються в кондиціонерах, для обслуговування одночасно декількох користувачів за допомогою однієї холодильної установки. Прийнятна ціна компресора і висока точність настройки – привабливий фактор для споживачів.
• Торгова марка Bitzer спеціалізується на виробництві поршневих напівгерметичних модифікацій і гвинтових, середньо- і низькотемпературних версій. Холодильні машини бренду виготовляються на основі застосування інноваційних технологій, вся продукція позиціонується як інтелектуальне холодильне обладнання зразкової якості.
• Не менш відома марка Maneurop. Середньо- і низькотемпературні модифікації холодильних агрегатів здатні функціонувати в різних діапазонах завдань. Ці холодильні установки купити найбільш доцільно для підприємств з різноманітним спектром напрямків з виробництва промислового холоду. Важливими перевагами техніки є простота експлуатації, висока надійність, доступне перенастроювання машин для різних режимів.
Зверніть увагу на те, що компресорно-конденсаторні агрегати вимагають до себе аж ніяк не універсального підходу при експлуатації і техобслуговуванні. Тому важливо вчасно купити для холодильних машин оригінальні запасні частини і витратні матеріали, не допускаючи аварійних простоїв техніки і наступних збитків.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7