Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Холодильні камери для квітів
08.07.2019
Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Збірні холодильні камери з сендвіч-панелей
22.07.2019

Шокери: холодильні камери шокової заморозки

Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты

Камери шокової заморозки використовують для різкого зниження температури різних продуктів в харчовій, парфумерній та медичної промисловості, фармації. Ви можете купити камеру шокової заморозки, температура в якій регулюється в автоматичному режимі в межах 30-40 ° С нижче нуля за допомогою спеціальної панелі управління.
Камера шокової заморозки: технічні характеристики
В основі холодильної камери шокової заморозки – теплоізоляційний контур з розташованими всередині нього полками-візками. Заморожені продукти періодично завантажуються і вивантажуються, що забезпечує рівномірну температуру охолодження по всій товщині продукції.
Заморожування проводиться за допомогою спеціальних повітроохолоджувачів турбо-фриз, які забезпечують безперервне обдування продукції холодним повітрям. Наявність вентиляції створює постійний повітрообмін всередині всієї холодильної камери.
Монтаж шокеров
Стінки, стелю та підлогу в холодильній камері виготовлені з пластикових сендвіч-панелей з високими теплоізоляційними властивостями, які виконують одночасно роль несучих конструкцій. Внутрішня частина стінок – металева. Панелі характеризуються високою міцністю на стиск – витримують навантаження до 2 т на 1 куб. метр. Щоб уникнути примерзання дверей холодильного обладнання до рами, по периметру встановлюється система електричного обігріву.
Шокова заморозка продуктів
Шокери застосовують для швидкої заморозки парного і охолодженого м’яса, напівфабрикатів, готових страв, субпродуктів. Продуктивність камери шокової заморозки становить близько 500 кг / год. Швидкість заморожування в шокер досить висока – рідина заморожується приблизно за 4 хвилини. Завдяки миттєвому охолодженню, вдається зберегти початкові якості продукції протягом тривалого часу

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7