Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Збірні холодильні камери з сендвіч-панелей
22.07.2019
Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты
Сучасна шокова заморозка продукту: переваги
29.07.2019

Низькотемпературні холодильні установки для випробувальних камер

Промышленное холодильное оборудование, холодильные агрегаты

Промисловий холод може використовуватися не тільки для безпосереднього охолодження продуктів. Потреба купити холодильне обладнання виникає і при необхідності виконання дослідницьких робіт. У випробувальних камерах при наявності низькотемпературних холодильних установок можливе вивчення певних параметрів предметів і матеріалів які там знаходяться.
Факторами впливу на досліджувані предмети можуть бути зміна температурних показників, параметрів вологості, тиску, рівня радіації, кількості опадів, різні механічні дії. Відповідно до призначення, випробувальні камери з низькотемпературними холодильними установками підрозділяються на види: термокамери, Термовологокамери, термобарокамерах, термобаровіброкамери і т.д.
Судячи з назви, легко зрозуміти функціонал випробувальних камер. Термокамери використовують в медичній, фармацевтичній промисловості, машинобудуванні, будівництві, електроніці для випробування різних об’єктів в діапазоні від -70 ° С до + 180 ° С:
• тривале зберігання медичних препаратів та біоматеріалів;
• вивчення процесу штучного старіння плат, різної оптики;
• холодильна обробка різних матеріалів.
Термобарокамерах переважно застосовуються для випробувань в космонавтиці, авіації, фармації, медицині в умовах вакууму, в широкому інтервалі температур. Термобарокамерах забезпечуються системами автоматики, холодильними агрегатами, вакуумними насосами.
У Термовологокамери дослідження здійснюються в температурному інтервалі від -70 ° С до + 100 ° С при різних показниках вологості, яка забезпечується парогенератором. Як холодильної низькотемпературної установки застосовується парокомпресійний холодильний агрегат.
Універсальними камерами є Термовологобарокамери, здатні підтримувати перераховані вище режими робіт. Для забезпечення функціональності та стійкості робочих процесів низькотемпературні холодильні установки комплектуються спеціальним обладнанням.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7