Холодильні компресори: важлива частина холодильних машин
28.08.2019
Холодильне обладнання для шокової заморозки продуктів
20.09.2019

Холодильні двері для промислового холодильного обладнання

Підтримувати стабільну температуру в холодильних шафах, камерах допомагають спеціальні холодильні двері. Залежно від призначення, розмірів холодильної камери, їх конструкція може бути декількох видів:

За способом відкриття: розпашні і відкатні. Відкатні модифікації – доцільно встановлювати в холодильних агрегатах, де передбачаються високі навантаження. Також зручні такі холодильні двері в маленьких приміщеннях, оскільки займають мало корисної площі. Відкатні холодильні двері можна оснастити скляним віконцем або невеликою хвірткою. Розпашні варіанти оснащуються стандартним механізмом відкривання, використовуються для холодильних складів, овочесховищ.
За кількістю стулок: одностулкові і двостулкові. При невеликих обсягах холодильної камери цілком достатньо одностулкової , можливо виготовлення дверей з лівим і правим розпашним механізмом. Двостулкові холодильні двері призначаються для холодильних камер з інтенсивним обігом продукції.
Конструктивно холодильні двері це полотно з металевого листа 1,5 мм і більше, з вбудованими ребрами жорсткості. Дверне полотно заповнене спіненим полістиролом, може бути облицьований нержавейкой, оцинкованої сталлю, забарвлене унікальною полімерною фарбою.

Двері для холодильних камер мають конструктивний поріг, який при монтажі встановлюється врівень з підлогою так, щоб складська техніка могла безперешкодно переміщатися через поріг. По всьому периметру холодильні двері оснащуються спеціальними нагрівальними елементами для виключення примерзання ущільнювача до металевій коробці, що особливо важливо для низькотемпературних холодильних агрегатів. Товщина холодильних дверей:

середньотемпературні 4-8 см;
низькотемпературні 10-20 см.
У нашій компанії «Нейлок» ви можете купити холодильні двері різних моделей з урахуванням специфіки ваших холодильних камер або замовити індивідуальні проекти для ефективної теплоізоляції холодильного обладнання.

ЗАЛИШИЛИСЬ ЗАПИТАННЯ?

Нам важливо знати Вашу думку, працюємо в режимі 24/7